Meshkujt ndonëse kanë flokë të shkurtra, normalisht që Edhe ATA duhet të gjejnë një Model si TI mbajnë ATO. Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. Ndërsa Edhe viti 2018 provoi se Ishte një vit Stil për tendencat e flokëve. Femijet QE i zgjidhin Problemet me dhune Hasin me shume probleme shendetesore Pavarësisht modelit, ngjyrës e gjatësisë së flokëve tuaj, bëhuni gati për t`u frymëzuar nga këto 22 MODELE flokësh. Për meshkujt që i kan flokët kaçurrela, STILI i flokëve më në modë është ai i flokëve të shkurtër, me anët e rruajtura dhe baluken që BIE MBI ball. Edhe një gjatësi mesatare do të Ishte bukur, nëse kujdeseni me Produkte të ndryshme për stilim. Fonds më në! Kjo është një shkrirje si pastelë, Ku të gjitha Brunet Mund ta gjejnë veten. Për flokë me shkëlqim, Mund t`i lyeni në një ngjyrë të errët, të ngjashme me kafen dhe patëllxhanin. Nëse Doni flokë të gjatë, të drejtë APO me onde, APO Fare të shkurtër duhet të mbani parasysh se: Nëse dëshironi të mbeteni besnike e modës së viteve 90, mbani flokët e gjatë dhe krijoni DISA onde Vetëm nga majat.

Kemi parë MODELE gërshetash të mëdhaja, zakonisht të ndara me vijë në mes. Lidhja Edhe me një fjogo prej kadifeje, e bën këtë Model Fantastik për muajt e ftohtë të Vitit. Baluke që vijnë Duke u shkallëzuar Deri në gjatësinë e pjesës së Parme të flokut flokët JO shumë të gjatë janě perfektë për këtë stilim me furçë nga jashtë. 2019 po Shkon DISA Dekada pas, kështu që do të Vini sëirish në punë bigutinat. Në një prerje të çrregullt, Luani me pjesën e flokut përpara. Bëhet fjalë për ruiner e fundit të viteve` 60-të, të realizuar me gërshërë, për volum dhe një pamje të shkëlqyer rrok! Pasi i ndani flokët Kapini Bisht, dhe Mund t`i „shkatërroni“ Pak majat e bishtit. Shpesh prindërit gabojnë Kur Probajmo Puna Tek çështja e sigurisë së BeBit gjatë udhëtimeve me makinë. Rreth 40% e pneu… Nëse keni një Tip më të egër, atëherë lërëni pjesën e sipërme Pak më të gjatë dhe pjeët Anash e mbrapa Fare të shkurtër. Një baluke e hedhur në mënyrë të çrregullt do t`Ju shtonte volumin.